APIS MIX Centar

Preduzeće Apis iz Trebinja koje se već dugi niz godina uspješno bavi trgovinom, špedicijom i proizvodnjom je otvorilo MIKS CENTAR u kome će raditi četiri velike miks mašine koje u najkraćem roku mogu proizvesti preko hiljadu različitih nijansi boja i tekstura.

 MG 1721

 

Toniranje će se obavljati kako po miks karti, tako i po uzorku. U Mix centru ćete takođe moći i da kupite sve vrste boja za unutrašnju i vanjsku upotrebu, kao i sve vrste fasadnih boja i dekorativnih maltera, te materijala koji još nisu viđeni na ovim prostorima, a sve to od visoko kvalitetnih materijala svjetski poznatih proizvođača kao što su Weber, Ceresit, Bekament...

APIS, preduzeće koje se bavi trgovinom, špedicijom i proizvodnjom još jednom je pokazalo i dokazalo da prati sve svjetske trendove i tehnološki apsolutno ide u korak s vremenom.

apis mix centar

U Miks centru takođe možete pronaći revolucionarne samoperive fasade, fasade firme Weber kao i akrilne, silikatne i silikonske fasade. Svi materijali su atestirani i sertifikovani, a garancija na sistem ugradnje je 10 godina.

Mogućnost toniranja u 16 hiljada nijansi boja, kako unutrašnjih tako i vanjskih emulzija. Bekament dekorativne tehnike izložbeni prostor gdje se mogu pogledati unutrašnje disperzije, fasadni malteri...

 • Boje za drvo i metal na vodenoj bazi "Caparol"
  Električni alati "Makita"
  Alati "Unior" "Topex" "Beorol"
  Vodomaterial "Pestan"
  Vijčana roba
  Veliki izbor silikona, pur pijena i tečnog stiropora
  Weber, Ceresit, Sika, Rica, TKK, Beorol
  Hidro izolacije Kema, Sika, Weber, Bituver
  Rezni i brusni program Reca, Beorol, Protect
  Veliki izbor zaštitnih rukavica i opreme
  Dekorativni stiropor i lajsne...

Samo u Miks centru na raspolaganju su vam vrhunski dekorativni malteri firme "Caparol" kao i fasadni malteri sa karbonskim vlaknima izuzetne čvrstoće i elastičnosti kao i široka paleta Caparolinih proizvoda izuzetnog kvaliteta.

Kompanija Apis svijet je dovela u Trebinje, a zahvaljujući Mix centru od danas ne morate više lutati, posjetite Mix centar i sve što vam je potrebno nađite na jednom mjestu.

Radno vrijeme od 7 do 17 časova svakim danom osim nedelje, a poslije radnog vremena po pozivu na kontakt broj 066 009 099.

Adresa Voja koraća 27v - naselje Mokri dolovi

 MG 1733

 MG 1713

 MG 1715

 MG 1719

 MG 1720

 MG 1725

 MG 1726

 MG 1727

 MG 1729

 MG 1731

 MG 1745

 MG 1750